Het begin van BeterWerkt

Met mijn compagnon Wardi hebben we het mooie idee opgepakt om een uitzendbureau te beginnen. Daaraan toegevoegd één verkeerschool voor vracht- en buschauffeurs is mooi meegenomen, maar dan ben je er nog niet.
Na het bekend maken verklaart meer dan de helft ons voor gek; de laagste werklozencijfer in -tig jaar, waar haal je dan je kandidaten vandaan als de meer gerenommeerde bureaus al aangegeven hebben hiermee te worstelen? Maar Wardi en ik hebben vertrouwen in elkaar en in de toekomst en gaan er helemaal voor; ondanks alle azijnpissers.
Of zoals Wardi altijd weet te vertellen “droom groot”.

Als eerste een mooie thuisbasis gehuurd. Schuin tegenover de huidige vestiging van Wardi. Was wel grappig hoe de mensen naar ons keken als we meubilair of TV’s over de straat rolden van het ene naar het andere pand. Vervolgens zijn we meubeltjes bij gaan kopen om iedereen ook een gezellige, mooie en Arbo technisch werkplek te kunnen bieden. Het theorielokaal werd ook meteen aangepakt en reclame compleet uit Barendrecht hebben ons van advies en materiaal voorzien om het pand van binnen en van buiten herkenbaar te maken en op te leuken.

Natuurlijk mogen we de basis van onze huidige business niet laten versloffen en was het alle hens aan dek om opstart en dagdagelijkse beslommeringen netjes naast elkaar te laten verlopen. Ook het personeel werd niet vergeten; ook zij hebben recht om te weten wat en wanneer er van alles gaat gebeuren. Natuurlijk hebben we geen glazen bol, maar wel getracht daar zo open en eerlijk in te zijn als maar mogelijk was.

Maar dan start de eerste grote uitdaging. Nee, niet de kandidaten vinden maar alle administratieve
zaken rondom het uitzendwezen die toch wel een stuk complexer was dan dat wij voorheen konden
bedenken…

Plaats een bericht